Ontdek jouw behandelingen

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor je huid en gevoel. Wat de ene cliënt als belangrijk en prettig ervaart is voor de ander anders. In mijn praktijk wil ik jouw huid en gevoel goed leren kennen en dan kunnen wij samen bepalen wat voor jou de fijnste behandeling is. Je kunt bij mijn salon voor vele kleine en uitgebreide behandelingen terecht. En niet schrikken als je er door het masker of knijpen even ander uitziet!

Gezichtsbehandeling bij acne

Veel vragen in mijn salon gaan over acne. Mijn advies is om acne heel gericht en effectief te behandelen. Een goede behandeling bestaat uit meerdere onderdelen. Het kan gevoelig zijn, daarom is mijn advies om te beginnen met 2 x 30 minuten per maand, dus kort en frequent. Thuis kun je extra op je eigen verzorging letten door slim en eenvoudig je voeding aan te passen door gezond te eten, voldoende water te drinken en vitamines te gebruiken. Mijn tips hierover bespreken wij in de salon. Je zult zien dat dan de eerste hoeveel acne al verminderd. De meest hardnekkige plekjes gaan wij daarna zorgvuldig en effectief aanpakken. En uiteindelijk kun je overgaan tot een langer behandeling van 45 minuten, met een tussenliggende periode van 4 tot 6 weken.

Wie behandelt mij eigenlijk?

Mijn naam is Karin Deege en ik heb passie rondom gezondheid, persoonlijke verzorging en vind het zalig om mensen te ontmoeten. Vanuit mijn voormalige werk als verpleegkundige ben ik geinterestereerd geraakt in het verzorgen van huid en nagels. Deze interesse is uitgemond in het volgen van de opleiding tot schoonheidsspecialist, pedicure en later uitgebreid met mondhygiënst. Met als resultaat dat ik inmiddels ruim 27 jaar mijn eigen salon run en al bijna 10 jaar dit combineer met mijn werk als mondhygiënst in een tandartspraktijk.

Rimpels? Deze behandelen wij samen

Na acne, is er veel behoefte aan behandelingen rondom rimpelvermindering. Mijn advies is om je eerst goed te realiseren dat je rimpels alleen samen kunt behandelen! Ik behandel jouw rimpels op een natuurlijke manier. Wij beginnen met om de 6 weken 90 minuten te behandelen. Mijn behandeling richt zich tot op reinigen, vochtregulering en vezelvoeding. Dit gecombineerd met een gezichtsmassage en jouw behandeladvies voor thuis.  
Met dagelijkse grimasoefeningen (ook leuk voor de humor thuis), de juiste voedingstips en bewust crème gebruik kun je veel resultaat bereiken. In mijn salon zijn testcrèmes voorradig om uit proberen.

Voeten vragen om verwend te worden 

Overdag belast je continu je voeten. Gezonde voeten zijn zeer belanrijk en ik ervaar dat dit vaak wordt onderschat. Gezonde en vezorgde voeten zorgen voor een goed gevoel. Dus, zorg goed voor je voeten! Knip de nagels van de voeten recht af. Houdt de vorm van de teen aan en de nagel bij de nagelriem helemaal intact. Vijl tijdens of na het douchen wat eelt van de hielen weg, maar laat een beetje eelt over voor steun van het loopvlak. Olie de voeten in. Droog altijd extra na tussen de tenen en onder de tenen. Nieuwsgierig? Tijdens een voetverzorging of voetmassage vertel ik erover. Indien het beter is om je te laten verzorgen door een medisch pedicure, dan verwijs ik je door naar een collega. Laat je voeten eens verwennen bij Faceline, je krijgt er geen spijt van.

Van harte welkom in de salon, ook behandelingen aan huis mogelijk in Papendrecht e.o.

Geniet in uw eigen omgeving

Hartelijke groet,
Karin Deege